Hoe gaan wij om met Corona?

Naar aanleiding van de persconferentie hebben wij ervoor gekozen om het kantoor niet te sluiten maar wel voorzorgmaatregelen te treffen.

We willen onze klanten vriendelijk verzoeken om deze week zelf de afweging te maken of het noodzakelijk is om naar kantoor te komen of dat het contact
ook via e-mail of telefoon kan gaan.

Wanneer u een afspraak heeft staan met een van ons en u heeft klachten, neem dan contact met ons op om de afspraak te verzetten of om te kijken naar een andere mogelijkheid.
Wij schudden voorlopig geen handen. Indien er contact is met contant geld draagt een medewerk(st)er handschoenen. Vanuit het hygiënische oogpunt wassen
wij regelmatig onze handen en zorgen we ervoor dat onder anderen deurklinken en spullen die met regelmaat aangeraakt worden, goed gereinigd blijven.
Tot we volgende week nader bericht ontvangen zullen we dit standpunt aannemen en hopen op uw begrip.

UPDATE: 15-12-2020

Naar aanleiding van de toespraak van onze premier willen wij een aantal mededelingen doen.
Ons kantoor mag open blijven maar we willen je dringend verzoeken om zoveel mogelijk telefonisch of per e-mail contact met ons op te nemen.
Kom alleen in urgente gevallen naar kantoor en kom zoveel als kan alleen.

Ben je een bankklant probeer dan zoveel mogelijk zaken via internetbankieren of telefonisch af te handelen.
Als iedereen het bezoek beperkt hopen we dat we open kunnen blijven om voor iedereen klaar te staan. Blijf gezond en blijf binnen.

UPDATE: 24-4-2020
Vanaf dinsdag 28 april gaan wij weer volledig open. Uiteraard blijven de aangepaste maatregelen die wij hebben genomen van kracht. We willen u vragen om alleen naar kantoor te komen en niet met meerdere personen.

Alleen wanneer dit echt niet anders kan of wanneer u een afspraak heeft. Probeer zoveel mogelijk op afspraak te komen. Wij laten niet te veel mensen in het pand dus het kan voorkomen dat u even buiten moet wachten. We hopen op uw begrip en bieden onze excuses aan voor het ongemak.

Uiteraard zijn we telefonisch en per e-mail ook te bereiken via: 0412-453727 en info@financieelcentrumheesch.nl
Vanwege de drukte kan het zijn dat u niet direct te woord wordt gestaan, blijft u aan de lijn of probeer het op een later tijdstip nog een keer.

UPDATE: 31-3-2020
Vanwege enkele zieken onder ons hebben we tijdelijk aangepaste openingstijden. Ons kantoor os op werkdagen alleen in de ochtend geopend van 9.00 uur tot 12.30 uur. Mocht u langs willen komen
dan is dat mogelijk maar vanwege het Corona-virus laten wij maar 1 persoon tegelijk binnen. Tussen 9.00 uur en 12.30 uur zijn wij te bereiken op ons kantoornummer 0412-453727.
Buiten deze uren kunt u voor dringende zaken het nummer 06-20070857 bellen. Bedankt voor uw begrip en sterkte in deze voor iedereen moeilijke tijden.

UPDATE: 15-03-2020
Beste klanten,

Naar aanleiding van de persconferentie en de richtlijnen van het RIVM gaan wij ons kantoor fysiek voor in ieder geval de komende twee weken sluiten.
Daarna zullen wij u weer opieuw berichten. Wij gaan met een aangepast rooster werken. Dit houdt in dat we geen fysiek klantcontact meer hebben.  
Alle afspraken zullen worden verzet.

Bij urgentie wanneer u toch het kantoor binnen wil kunt u aanbellen, probeer echter het contact zo kort mogelijk te houden. Verder verzoeken wij u vriendelijk om al het contact per telefoon of email te doen.
Omdat wij een aangepast rooster hebben met onze medewerkers verzoeken wij u vriendelijk om zoveel mogelijk e-mails te richten naar: info@financieelcentrumheesch.nl

Telefonisch zijn wij gewoon bereikbaar via 0412-453727, het kan zijn dat u langer moet wachten dan u van ons gewend bent.
Wilt u in dat geval later terug bellen of een e-mail sturen. De bank zal ook gesloten zijn, alleen in geval van urgente stortingen is dit alleen op afspraak mogelijk.
Voor kasopnames verwijzen wij u naar een geldautomaat.

Het advies is om zoveel mogelijk te pinnen dus probeer contant geld zoveel mogelijk te beperken. Uiteraard blijven onze hygiënische maatregelen
die we al hadden gewoon staan.  We hopen iedereen snel weer op kantoor te mogen ontvangen.

Namens iedereen van Financieel Centrum Heesch.