Dit zal u “bevallen”! RegioBank & Nova actie!

Nova en RegioBank, hoe dan?
RegioBank adviseurs uit Heesch, Oss en Berghem en verloskundigenpraktijk Nova slaan de handen ineen. NOVA en RegioBank zijn altijd al maatschappelijk betrokken en zij vinden dan ook dat ieder kind in Nederland recht heeft op een eigen (spaar)rekening. Na de geboorte van uw kindje ontvangt u van Nova een feestelijk pakket met een RegioBank spaarvarken en de eerste inleg op de spaarrekening van uw kindje. Nova laat u op deze manier meevieren met het 20 jarig bestaan en RegioBank ondersteunt u met het “jeugdpakket” bij de financiële opvoeding.

Wij willen graag helpen met de financiële opvoeding van uw kind. Dit doen we in samenwerking met NIBUD. Speciaal daarvoor heeft RegioBank het “Jeugdpakket” ontwikkeld. Een combinatie van JongWijs en een Zilvervlootrekening.

Leren wat verstandig sparen en betalen is
JongWijs is een financieel pakket voor kinderen van 0 tot 18 jaar. Een spaar- en betaalrekening* mét jaarlijks leuke en praktische geldtips. Oók voor de ouders. Want wij geven ook u als ouders jaarlijks interessante informatie en bruikbare tips om kinderen te helpen financieel zelfstandig te worden. Gewoon via de post, op het huisadres. En uiteraard staan wij als Financieel Centrum Heesch voor u klaar!

*Betaalrekening met uw toestemming vanaf 8 jaar. Tot die tijd is het alleen een JongWijs spaarrekening met jaarlijks educatieve informatie.

Stap voor stap leren: van sparen tot Mobiel Bankieren
JongWijs begint met een spaarrekening. Vanaf 8 jaar komt daar een betaalrekening bij. En met toestemming van u als ouders ook een Jeugdpas mét weeklimiet, Internet Bankieren en Mobiel Bankieren. Dit kan, maar hoeft dus niet. Als ouder kunt u dit aanvragen wanneer u vindt dat uw kind hier aan toe is. Uiteraard adviseren we daar ook graag in.

Zilvervloot Sparen is terug
De populaire jeugdspaarrekening Zilvervloot is weer terug bij RegioBank. Speciaal voor de jonge spaarders van nu. Iedereen van de familie mag meesparen. En als de jonge spaarders 18 jaar zijn, krijgen ze een premie tot 10% over de hele inleg. Jaarlijks mag maximaal 600 euro ingelegd worden. Wilt u meer sparen? Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

10 euro bonus!
Wanneer u voor uw kindje de combinatie JongWijs en Zilvervloot bij ons kantoor opent dan belonen wij dat met een eerste storting van 10 euro op de Zilvervlootrekening.

Voldoende mogelijkheden dus om uw kind een goede financiële start te geven. U staat er niet alleen voor, wij ondersteunen u graag in de financiële opvoeding